<< Takaisin

Auta turvaamaan perheen jaksamista vauvan sairaalahoidon aikana

*****Keräys on täyttynyt****

Perheen kiitokset: "Haluamme kiittää avustanne perheellemme. Me arvostamme sitä hyvin hyvin paljon. Vauvamme on ollut nyt jonkin aikaa kotona ja voi aivan hyvin, vaikkakin käymme usein vielä sairaalassakin. On odotettavissa, että hän tarvitsee elämänsä aikana paljon apua ja hoitojakin. Annoimme vauvalle kasteessa toiseksi nimeksi nimen Aarre, johon sisältyy paljolti se, minä me hänet näemme. Meidän koko perheemme Aarteena."

Pirkanmaalaiseen perheeseen helmikuussa syntynyt vauva tarvitsee jatkuvaa sairaalahoitoa. Vauva on aloittanut elämänsä tehohoidossa ja hänelle on tehty aivojen alueen leikkaus. Sairaalahoito vaatii vauvan äidiltä päivittäistä sairaalassaoloa, mikä vaikuttaa hyvin paljon myös vauvan seitsemän kotona olevan sisaruksen vointiin. Erityisesti vauvan äidiltä tilanne vaatii paljon jaksamista.

Osallistumalla tähän keräykseen tuet perheen jaksamista vaikeassa tilanteessa. Avustus kattaisi vauvan sairaalahoidon omavastuuosuuden ja tukisi vauvan vanhempien mahdollisuuksia kulkea kodin ja sairaalan väliä.

Ole sinäkin tukemassa pienen vauvan vaikeita elämän ensimmäisiä aikoja!

Avustustarpeen kartoitti ja tämän keräyksen laati perhettä auttava diakoniatyöntekijä Henriikka Tarri, p.050 5443481

Tavoitesumma
450,00 EUR
Kerätty 450 EUR
100%

Tämä kohde on suljettu